Een sfeervol interieur creëren? Koop een foto op glas

Een sfeervol interieur creëren? Koop een foto op glas

Om het interieur van jouw woning een unieke uitstraling te geven, kun je ervoor kiezen om een foto op glas te laten drukken. Dit betreft het printen van een foto om deze vervolgens aan te brengen op de achterzijde van kwalitatief hoogwaardig glas. Door een foto af te drukken en aan de achterzijde van sterk glas aan te brengen, krijgt de foto meer diepte en scherpte en kan de foto niet beschadigen door krassen en viezigheid. Wil jij ook een unieke sfeer geven aan je interieur door middel van en foto op glas of wall murals? Lees dan op deze pagina wat de voordelen zijn van een foto op glas en welke mogelijkheden je bij Nikkel Art hebt bij het bedrukken van een foto op glas.

De voordelen van een foto op glas

Als je kiest voor een foto op glas of Wall murals Childrens room om jouw interieur meer sfeer te geven, profiteer je van enkele voordelen. De voordelen van een foto op glas, zijn de volgende:
– Er wordt altijd veilig gehard glas gebruikt bij het creëren van een foto op glas. Zo is het glas dat hierbij gebruikt wordt geschikt voor de bouw, voor veilige glazen afscheidingen, voor deuren en zelfs voor elementen van bouwconstructies en meubels.
– Omdat de print aan de achterzijde ( anders dan het geval is: Wall murals Bedroom )van het glas wordt aangebracht, kan de print niet beschadigen door bijvoorbeeld krassen of viezigheid. Daarnaast krijgt de print achter het glas meer optische diepte en scherpte, waardoor de foto achter het glas beter tot zijn recht komt.
– Foto op glas is eenvoudig te reinigen. Zo reinig je simpelweg het glas dat voor de foto ziet en ziet jouw foto op glas er weer zo goed als nieuw uit.
– Je hebt de keuze uit diverse formaten foto op glas: van kleine formaten tot formaten van 2,05 meter x 3,05 meter: alles is mogelijk.
– Het is tevens mogelijk om decoratief glas te bestellen dat dubbel wordt gelamineerd.
– Alle foto’s op glas zijn hittebestendig. Dit maakt dit product bij uitstek geschikt om in de keuken te plaatsen, bijvoorbeeld achter het fornuis.
– Er kunnen gaten in het glas gemaakt worden, zodat je hier een stopcontact of kraan achter kunt stoppen. Zo ben je jouw stopcontact of kraan niet kwijt, maar heb je wel extra sfeer in je woning.

Lees ook:  Foto op aluminium

Kortom: foto op glas is veilig, eenvoudig te reinigen, beschikbaar in diverse formaten, beschikbaar in decoratief glas dat dubbel gelamineerd wordt, hittebestendig en heeft een lange levensduur.

De mogelijkheden van een foto op glas

De mogelijkheden van een foto op glas zijn erg groot. Zo kun je een foto op glas bestellen in de vorm van een schilderij op glas, maar ook in de vorm van een keuken foto achterwand, een badkamer foto achterwand, een foto op een glazen tafelblad, een foto op een glazen douchewand, een foto op een glazen douchedeur, een foto op een glazen douchehoek en een foto op een glazen schuifdeur. Hoe je jouw woning ook wil stylen met een foto op glas: de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Een must read: Living room wall murals: inspiration and ideas